MyAsbest - uw betrouwbare partner voor asbestinventarisatie

Welkom bij MyAsbest, de partner voor het opstellen van asbestinventarisatierapporten bij de verkoop van woningen. Wij zijn gespecialiseerd in het inspecteren van woningen op de aanwezigheid van asbest en het opstellen van rapporten die aan de wettelijke verplichtingen voldoen.

Onze dienstverlening is snel, efficiënt en persoonlijk. Bij MyAsbest hanteren we transparante tarieven voor onze diensten, die je makkelijk kunt terugvinden op onze website. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

We zijn gecertificeerd en gebruiken de meest geschikte meetapparatuur en methodes om een zo accuraat mogelijk asbestinventarisatierapport op te stellen. Bij MyAsbest hechten we veel waarde aan een respectvolle behandeling van jouw woning. We voeren de inspectie zorgvuldig uit en nemen de nodige stalen van de te bemonsteren materialen, met de grootst mogelijke voorzichtigheid, om schade of verstoring aan jouw woning te voorkomen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website www.myasbest.be voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via telefoon op +32 478 97 71 39 of via e-mail op info@myasbest.be. We helpen je graag verder!

Contactgegevens

Adres
Ravennestlaan 12 2820 Bonheiden
GSM
+32 478 97 71 39
E-mail
info@myasbest.be
Website
www.myasbest.be

Contactpersoon

Huysmans Kevin