WTT chauffeurs gezocht!

Heb jij een hart voor de natuur en wil je graag noodlijdende wilde dieren helpen? Dan is vrijwilliger worden bij het Wildlife Taxi Team misschien iets voor jou!

Een Wildlife Taxi Team Midden-Kempen (WTT) bestaat uit een stevig vertakt vrijwilligersnetwerk van chauffeurs en telefonisten. Dit WTT is actief in het zuidoosten van de provincie Antwerpen. De vrijwilligers zorgen voor telefonisch advies en transporteren het noodlijdende dier naar het dichtsbijzijnde VOC indien de melder hier echt niet zelf toe in staat is. Jaarlijks worden via het WTT duizenden oproepen behandeld. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken!

Wij zijn op zoek naar geëngageerde dierenliefhebbers die dit team willen versterken als chauffeur. Ge├»nteresseerden bieden we graag meer informatie via een gratis info- en opleidingsmoment. Ook bestaande WTT-chauffeurs die een opleiding wensen, zijn welkom.

WTT Midden-Kempen: zondag 12/02/2023 - 13u00-16u00

VOC Neteland, Langstraat 29/1, 2270 Herenthout

Deze opleiding omvat zowel een info- als een opleidingsonderdeel. We overlopen de werking van het Wildlife Taxi Team en de functie WTT-chauffeur. Vervolgens gaan we aan de slag met enkele praktijkoefeningen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een email te sturen naar afdelingenteam@vogelbescherming.be.

Kandidaten die op deze dag verhinderd zijn, kunnen zich nog steeds aanmelden. Wij voorzien iedereen van de nodige begeleiding.

dinsdag 24 januari 2023 10 u.