Wij delen onze auto's met Dégage!

Wist je dat je ook je eigen auto kan delen? Of de auto van je buur kan gebruiken? Dégage doet het al 25 jaar! En nu komt de vzw ook naar Bonheiden! Kom op donderdag 30 maart naar de gratis infosessie in het gemeentehuis.

Heb je een auto die vaak stilstaat of je wil een andere auto gebruiken aan een eerlijke prijs? Dan biedt het particulier autodeelsysteem van Dégage een eco-logisch alternatief. Kom kennismaken met Dégage op deze infoavond.

Dégage vzw organiseert het delen tussen eigenaars en gebruikers. Als eigenaar blijf je rijden met je auto, en je wint kosten terug. Als ontlener betaal je enkel per kilometer, gebaseerd op de werkelijke kost van de auto. Gebruik je geen auto, dan betaal je niets.

Door je aan te sluiten kan je beroep doen op de bestaande werking en de vele voordelen van de ledenorganisatie: reservatiesysteem/app, afspraken, omniumsysteem, toegang tot alle andere deelauto's, pechhulp, autodeelverzekering... Bovendien kom je terecht in een leuke community.

Heb je zin? Zit je met vragen? Schrijf je (bij voorkeur) in via www.degage.be/infosessie (infomoment Bonheiden). De sessie gaat door op donderdag 30 maart om 19.30 u. in het gemeentehuis van Bonheiden, i.s.m. Klimaan en gemeentebestuur Bonheiden. 

donderdag 16 maart 2023 9.30 u.