Werken Lange Veldstraat vanaf maandag 29 maart

Op maandag 29 maart start de aannemer met de aanleg van de fundering en de betonnen kantstrook tussen Koningin Astridlaan en Boeimeerstraat. Tijdens deze werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk.

De bewoners van de Lange Veldstraat worden vriendelijk verzocht hun wagens auto voor 7.00 u 's morgens buiten de werkzone te zetten.

Deze werken zullen één week in beslag nemen. Aansluitend zal er tijdens het paasverlof geen toegang zijn tot de opritten. Deze periode dient om het beton te laten uitharden.

In deze periode is er éénrichtingsverkeer voorzien vanaf de Astridlaan richting Boeimeerstraat, om laden en lossen van goederen mogelijk te maken voor alle bewoners. Parkeren in de Lange Veldstraat is niet toegestaan.

De week na het paasverlof zal de aannemer de kolken plaatsen en de fundering voor de onderlaag in asfalt aanleggen. Ook dan zullen de inritten niet toegankelijk zijn tijdens de werken.

Klik hier voor meer informatie over de rioleringswerken in de Dertien Eikenlaan, Lange Veldstraat, Korte Veldstraat en Boeimeerstraat.

donderdag 25 maart 2021 9 u.