Geschenk voor de Vrienden van GC 't Blikveld

GC 't Blikveld koestert de meer dan 600 'Vrienden' die dit seizoen voor het eerst een Vriendenpas kochten (ter vervanging van het vroegere abonnementssysteem). We verwennen hen bij de start van het nieuwe jaar dan ook graag met een extra geschenk i.k.v. "20 jaar 't Blikveld".

Als houder van een Vriendenpas van GC 't Blikveld kon je dit seizoen al genieten van verschillende voordelen: o.a. vorig jaar als eerste tickets aankopen bij de lancering van het cultuurseizoen, het ganse seizoen recht op de verlaagde Vriendenprijs,...

Om dit nieuwe jaar goed in te zetten, verwennen we de 'Vrienden' van 't Blikveld graag nog eens extra met een exclusief geschenk in het kader van "20 jaar 't Blikveld"

Vanaf vandaag ligt er voor elke Vriend een Fairtrade katoenen shoptas klaar, waarmee je als een trotse "vriend van cultuur" plasticvrij boodschappen kan doen, naar de bib kan gaan,...

Ben jij houder van een Vriendenpas 18-19 van 't Blikveld? Dan mag je deze gratis shoptas ophalen tijdens de openingsuren van onze balie of eventueel bij een volgende voorstelling die je bijwoont in 't Blikveld.

We hopen alvast dat jullie ook in dit nieuwe jaar nog veel bijzondere, grappige, ontroerende en schone cultuurmomenten mag beleven in GC 't Blikveld!

woensdag 9 januari 2019 12.26 u.