Vaccinatiecentrum Klein Boom zet al sinds 6 oktober boostervaccins

Op 6 oktober zou het vaccinatiecentrum Klein Boom in Putte sluiten, maar door de flexibiliteit van de gemeente kon er meteen een doorstart gebeuren. Zo kom het dat alle 85+’ers van Putte, Bonheiden en Heist o/d Berg al gevaccineerd waren op 7 oktober.

Na een korte onderbreking, van overheidswege, konden er in de laatste week van oktober boostervaccins gezet worden bij de 65+’ers. Ondertussen zijn we weer een aantal weken verder en zijn er in VC Klein Boom al meer dan 15.000 boostervaccins gezet bij 65+'ers, mensen met een verzwakt immuunsysteem en deels bij de mensen die met Johnson & Johnson zijn gevaccineerd.

De overige met J&J gevaccineerde burgers zijn ondertussen uitgenodigd en worden nog in de komende weken geprikt. Ook alle 60+’ers komen dit jaar nog aan bod en zijn al uitgenodigd. Burgers die met Astra Zenica zijn gevaccineerd, kunnen vanaf begin volgende week uitgenodigd worden om eveneens nog voor nieuwjaar hun boostervaccin te komen halen.

Het vaccinatiecentrum Klein Boom zal tegen nieuwjaar iedereen een boostervaccin gegeven hebben die er daartegen recht op heeft, dus rekening gehouden met de 4 of 6 maanden interval.

Het gaat hier om 30.000 boostervaccins voor het einde van het jaar!

Opgelet! Er moeten minstens 6 maanden verstreken zijn t.o.v. je laatste Pfizer en 4 maanden t.o.v. je laatste Astra Zenica of J&J vooraleer je een uitnodiging ontvangt.

donderdag 25 november 2021 12.04 u.