Vacature poetshulp OCMW

Het bestuur van Bonheiden is op zoek naar 2 poetshulpen.

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken een:

1 voltijdse poetshulp (E1- E3) (38/38) en 1 halftijdse poetshulp (E1-E3) (19/38) in contractueel verband vanaf 01/02/2020 met aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar. Praktische-mondelinge proef op 20/01/2020.

Als poetshulp ondersteun je zorgbehoevende personen/ouderen door het (twee)wekelijks poetsen van de woning zodat zij langer in hun thuismilieu kunnen blijven.

Het bruto geïndexeerde maandloon bedraagt bij aanvang min. € 1884.70 voor een voltijdse betrekking. Je loon wordt aangevuld met extra voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer en een hospitalisatieverzekering.

Wij bieden

Een aangename werkomgeving, een boeiende functie met grote werkzekerheid bij een openbaar bestuur, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, fietsvergoeding, 31 vakantiedagen. Tal van personeelsactiviteiten: sportnamiddag, personeelsuitstap, personeelsfeest, …

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier of per brief naar het vast bureau, Jacques Morrensplein 10 te 2820 Bonheiden. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op  06/01/2020.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae en je uittreksel uit het strafregister.

Het examenprogramma, de uitgebreide functiebeschrijving en de aanwervingsvoorwaarden vind je op www.bonheiden.be of bij de personeelsdienst:

Tel. 015 50 28 08 of personeelsdienst@bonheiden.be

donderdag 28 november 2019 11 u.