Vacature geschoold werkman gebouwen, wegen en logistiek, transport

Het gemeentebestuur van Bonheiden is op zoek naar een geschoold werkman gebouwen, wegen, logistiek en transport (D1-D3) Het betreft een voltijdse, contractuele functie met aanleg van een werfreserve.

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken een m/v:

Geschoold werkman gebouwen, wegen, logistiek, transport (D1-D3)

Voltijds (38/38), in contractueel verband, onmiddellijke indiensttreding met aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar.

Je staat in voor de goede uitvoering van jouw opgelegde taken zoals het uitvoeren van bestratingen in diverse materialen, grondwerken, metselwerken, onderhoudswerken aan technische installaties van gemeentelijke gebouwen,…

Je bent bij voorkeur in het bezit van een geldig rijbewijs C of bent bereid dit te behalen tijdens je inwerkperiode.

Het bruto maandloon bedraagt bij aanvang minimum €1.891,81 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan onbeperkt worden overgenomen.

Het examenprogramma, de uitgebreide functiebeschrijving en de aanvullende aanwervingsvoorwaarde vind je onderaan deze pagina of bij de personeelsdienst: tel. 015 50 28 08 of personeelsdienst@bonheiden.be

Wij bieden

Een aangename werkomgeving, een boeiende functie met grote werkzekerheid bij een openbaar bestuur, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, fietsvergoeding, 31 vakantiedagen. Tal van personeelsactiviteiten: sportnamiddag, personeelsuitstap, personeelsfeest, …

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier of per brief naar het college van burgemeester en schepenen, Jacques Morrensplein 10 te 2820 Bonheiden. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op 7 december 2018.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, een kopie van je rijbewijs en diploma lager secundair onderwijs, uittreksel uit het strafregister.

donderdag 8 november 2018 8.48 u.