Vacature coördinator patrimonium

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons lokaal bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken.

Wij zoeken een m/v:

Coördinator Patrimonium (B4-B5)

Als coördinator patrimonium beheer je het patrimonium van het lokaal bestuur. Je zorgt ervoor dat de staat van de eigendommen van het lokaal bestuur minstens behouden blijft en waar (budgettair) mogelijk wordt verbeterd. De patrimoniumeigendommen van het lokaal bestuur omvatten de gebouwen, zij het particulier, zij het openbaar van de gemeente, het OCMW en het autonoom gemeentebedrijf.

Om dit patrimonium te beheren, doe je als coördinator patrimonium beleidsvoorbereidend werk, je maakt budgetten op, stelt actieplannen en concrete dossiers op. Je volgt dit alles op en geeft feedback aan collega’s en bestuurders.

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in een technische richting. Je voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden.

Je kan onmiddellijk in dienst treden.

Wij bieden

Een voltijdse betrekking (38 u./38 u.) met een contract van onbepaalde duur. 

Het bruto maandloon voor een voltijdse betrekking (38/38) in graad (B4-B5) bedraagt minimum €2.836,38 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan worden overgenomen.

Daarnaast krijg je een aangename werkomgeving, een boeiende functie bij een openbaar bestuur, een groepshospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, een fietsvergoeding en 31 vakantiedagen.

Extra info via rudy.rey@bonheiden.be

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op 31/10/2021.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister.

Wij leggen een wervingsreserve aan van 2 jaar.

De uitgebreide functiebeschrijving, het examenprogramma en de aanwervingsvoorwaarden vind je op https://www.bonheiden.be/vacature-coordinatorpatrimonium

woensdag 27 oktober 2021 15.46 u.