Vacature Administratief medewerk(st)er dienst Ruimtelijke Ordening

Onze dienst Ruimetelijke Ordening is op zoek naar een administratief medewerk(st)er. Solliciteren kan nog t.e.m. 15 juli.

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons lokaal bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken een:


Administratief medewerk(st)er dienst Ruimtelijke Ordening (C1-C3)


Voor aanleg van een wervingsreserve van 2 jaar. Een voltijdse arbeidsovereenkomst (38u.) van onbepaalde tijd. Schriftelijke proef op 05/08/2020, mondelinge proef op 12/08/2020


Als administratief medewerker op de dienst ruimtelijke ordening zal je instaan voor de administratieve taken en de basisdienstverlening binnen de dienst. Een greep uit je takenpakket: notulen opmaken, administratieve opvolging van omgevingsvergunningsaanvragen, aanvragen notariële inlichtingen behandelen, telefonische inlichtingen verstrekken en opzoekingen verrichtingen ten behoeve van de burger en andere diensten.

Het bruto maandloon bedraagt bij aanvang minimum € 1.965,88 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan onbeperkt worden overgenomen.

Het examenprogramma, de uitgebreide functiebeschrijving en de aanwervingsvoorwaarden vind je op https://www.bonheiden.be/vacature-admin-ruimtelijke-ordening


Wij bieden

Een aangename werkomgeving, een boeiende functie met grote werkzekerheid bij een openbaar bestuur, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, fietsvergoeding, 31 vakantiedagen. Tal van personeelsactiviteiten: sportnamiddag, personeelsuitstap, personeelsfeest, …


Heb je interesse?

Solliciteer via https://www.bonheiden.be/vacaturesadminRO. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op 15/07/2020.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, een kopie van je diploma, een uittreksel uit het strafregister.

dinsdag 23 juni 2020 11.58 u.