Tijdelijke verkeersmaatregelen wegens RijmRock

Van donderdag 16 t.e.m. zondag 19 augustus gelden er verschillende tijdelijke verkeersmaatregelen in Rijmenam.

Voor opbouw en afbraak van de festivalsite is er parkeerverbod op het Stationsplein van donderdag 16 van 8 u. tot zondag 19 augustus 18 u., aan de parkeervakken voor de oude buskesfabriek. Vrijdag 17 van 6 u. tot zondag 19 augustus 18 u., geldt dit op het volledige Stationsplein.

Op zaterdag 18 van 13 u. tot zondag 19 augustus 3 u. is parkeren verboden:

- in de Sint-Jansstraat tussen de Kruisstraat en het Stationsplein;

- in de Sint-Jansstraat tussen het Stationsplein en de Lange Dreef;

- in de Sint-Elooisweg, Sint-Marcusweg, Sint-Jansstraat tussen nr. 28 en nr. 38, Tramweg tussen Lange en Korte Dreef en Kikshamlei.

- in de Kruisstraat tussen Korte Dreef en Lange Dreef.

Op zaterdag 18 van 13 u. tot zondag 19 augustus 3 u. is het verboden stil te staan en te parkeren in de Lange Dreef, van huisnummer 71 tot 45.

Van vrijdag 17 van 6 u. tot zondag 19 augustus 18 u. is alle verkeer met voertuigen in de Lange Dreef, ter hoogte van het Stationsplein (huisnummer 47-41) verboden.

Van zaterdag 18 van 13 u. tot zondag 19 augustus 3 u. is:

- alle verkeer met voertuigen verboden in de Lange Dreef vanaf het kruispunt met de Stationsplein tot het kruispunt met de Kruisstraat.

- alle verkeer met voertuigen in de lange Dreef:

o vanaf het kruispunt met de Kruisstraat omgeleid via de Kruisstraat en Hoogstraat.

- alle verkeer met voertuigen verboden in de Sint-Jansstraat tussen Lange Dreef en Stationsplein.

- alle verkeer met voertuigen verboden in de Sint-Jansstraat tussen Kruisstraat en Stationsplein, met uitzondering van plaatselijk verkeer.

Van vrijdag 17 van 6 u. tot zondag 19 augustus 18 u., wordt het éénrichtingsverkeer opgeheven en is het verkeer in twee richtingen toegelaten in de Tramweg, gedeelte tussen Lange Dreef en Sint-Elooisweg.

Van zaterdag 18 van 13 u. tot zondag 19 augustus 18 u., wordt het éénrichtingsverkeer opgeheven en is het verkeer in twee richtingen toegelaten in de Sint-Elooisweg, gedeelte tussen Lange Dreef en de Tramweg.

donderdag 2 augustus 2018 12.43 u.