Sven Ornelis promoot gezellige gezinswandeling in Rijmenam

Rijmenam Explosief heeft Sven Ornelis, de bekende radiopresentator en fervent wandelaar, kunnen strikken om promotie te maken voor hun nieuwe gezinswandeling. Hij is na Dina Tersago de tweede BR (Bekende Rijmenammenaar) die de handelaars een hart onder de riem wil steken tijdens de werken.

Rijmenam heeft heel wat bijzondere plekjes te ontdekken. Een leuke wandeling met speelse zoektocht zal de charmes van onze gemeente aan bezoekers en inwoners openbaren.

Wil je deelnemen aan deze pittoreske wandeling, dan kan je ze makkelijk downloaden via de site van Rijmenam Explosief of ophalen bij enkele horeca- en voedingszaken. Tijdens de wandeling passeren zowel mooie natuurlandschappen, toffe handelszaken en een kindvriendelijke speeltuin de revue. Wie de bijhorende fotozoektocht en woordraadsel kan oplossen, maakt kans op een leuke prijs. Elke maand wordt een Rijmheidebon t.w.v. €25 verloot onder de ingevulde wandelroutes. Het initiatief komt van Rijmenam Explosief. Niemand minder dan Sven Ornelis, zelf een fervent wandelaar, promoot met veel plezier de wandeling. Meer informatie over de wandeling en de plaatsen waar de wandelkaarten ter beschikking liggen, vind je op www.rijmenamexplosief.com/wandeling 

 

vrijdag 1 december 2017 11.57 u.