Superaward voor Berentrode

Bonheiden heeft de superaward voor de campagne "Sporters beleven meer" van Sport Vlaanderen ontvangen. Daarmee worden we beloond voor ons werk van het afgelopen jaar om sportevenementen nog attractiever te maken. Het doel was om met meer beleving zoveel mogelijk inwoners aan het bewegen te brengen.

Zo organiseerden we wandelzoektochten, attractieve fietstochten en loopevents, sporteldagen op unieke locaties, extra belevingsmomenten tijdens de activiteiten van de meimaand-sportmaand, nachtzaalvoetbaltornooi, fotowedstrijd, sport op het werkactiviteiten, maand van de sportclub, … .

Samen met Beerse en Brecht waren we de grote winnaars van onze provincie. We kregen van Sport Vlaanderen een trofee en een cheque van 1500 euro voor de aankoop van sportmateriaal.

Al deze activiteiten kwamen tot stand door een fijne samenwerking tussen de sportdienst en heel wat sportverenigingen, gemeentediensten en partners. We dragen onze titel ‘Super-sportersbelevenmeergemeente’ dan ook op aan al deze helpende handen en bedanken hen voor de inzet het voorbije jaar!

Ook in 2019 gaan wij verder op dit elan en zullen we opnieuw alles op alles zetten om met meer beleving onze inwoners aan het bewegen te brengen!

vrijdag 14 december 2018 11.45 u.