Screenen van bouwplannen

Heb je al concrete plannen op papier maar vraag je je af of je bouw ook duurzamer en energievriendelijker kan? Maak dan een afspraak met een van de experts van Kamp C, het provinciaal centrum duurzaam bouwen en wonen, voor een gratis planadvies.

Voor wie

Kamp C biedt informatie over duurzaam bouwen en wonen aan een divers publiek waaronder particuliere bouwers en verbouwers, studenten, secundaire scholen en bouwprofessionelen. In ongeveer 45 minuten worden je (ver)bouwplannen gescreend op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen. Je krijgt verbetertips mee over onder meer compactheid, materiaalgebruik, isolatie, verwarmingssystemen enzovoort.


Het ontwerp blijft vanzelfsprekend het exclusieve terrein van de architect. Het planadvies wil zich dus zeker niet mengen in de taak van de architect. Meer nog, ook je architect is welkom. 

Wat meebrengen?

Een volledig uitgewerkt plan is zeker niet noodzakelijk. Wel vragen we een beperkte voorbereiding of bespreekbaar document waarmee we aan de slag kunnen. Houd er wel rekening mee dat als de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. Kamp C voert geen werfbezoeken en -controles uit.

Meer info

www.kampc.be