Bezoek Kasteel Zellaer

Heb jij je ook al eens afgevraagd wat de geschiedenis is van Kasteel Zellaer? Welke verhalen er schuilen achter de muren van het kasteel? En wie er ooit allemaal woonde? De Kasteelgidsen van Zellaer vertellen het je met plezier! 

Je kan het kasteel én het parkdomein Zellaer onder begeleiding van een gids bezoeken tijdens de maandelijkse rondleidingen op de eerste zondag van de maand om 14 u. 

T.e.m. september kan je de rondleiding ook combineren met een ontbijtbuffet in het kasteel en gaan de rondleidingen door om 12.30 u. 

Het geleid bezoek duurt ca. 2 uur en bedraagt € 5 per persoon (exclusief ontbijtbuffet). Groepsrondleidingen vanaf 10 personen zijn eveneens mogelijk. 

Gezien de rondleiding enkele kleinere ruimtes en smalle doorgangen in het kasteel aandoet, beperken we de rondleidingen graag tot een 15-tal personen per gids.
Het bezoek duurt 1,5 tot 2 u. Opgelet, je moet langs trappen tijdens het bezoek. Een aangepaste rondleiding voor mindervaliden is mogelijk, vermeld dit zeker bij de aanvraag. 

Reservaties| gidsen@kasteelzellaer.be 

vrijdag 1 juli 2022 14.29 u.