Pop-up skatepark Bonheiden

Het gemeentebestuur van Bonheiden en team sport & jeugd pakken uit met een pop-up skatepark op de terreinen van sportcentrum Berentrode.

Met de start van de bouw van jeugdontmoetingscentrum de Splinter verdween het skatepark in Bonheiden. In de toekomst zal er opnieuw een vast skatepark worden gerealiseerd, maar zo lang wilde het gemeentebestuur en team sport & jeugd de skaters niet in de kou laten staan.

Skaten is opnieuw in opmars en de coronapandemie heeft de vraag naar skate-infrastructuur en -locaties alleen maar versterkt. Met een tijdelijke skatezone aan parking de Meent werd deze winter een eerste hand gereikt naar de skaters. Met het plaatsen van een pop-up skatepark bieden we deze lente en zomer nog meer skatemogelijkheden aan aan onze jongeren.

Het pop-up skatepark staat van 1 april tot 31 augustus opgebouwd op de tarmac naast de sportkeet van sportcentrum Berentrode.

In mei en tijdens de zomervakantie zullen er ook enkele skateboardinitiaties en kampen aangeboden worden waarbij zowel beginnende als gevorderde skaters hun skills kunnen verbeteren.

Fervente skater of beginner, iedereen is welkom!

woensdag 31 maart 2021 12.26 u.