Fotowedstrijd #BonheidenBoomt

Maak een mooie foto van een boom of meerdere bomen in Bonheiden en Rijmenam en maak kans op een fotoreportage tussen de bomen ter waarde van € 250 van fotografe Peggy Vermoesen.

Deel tot en met 9 september 2018 je foto via je eigen sociale media (facebook, instagram) met de hashtag #bonheidenboomt. Vergeet je post niet openbaar te maken!

Zorg ervoor dat iedereen zichtbaar op de foto akkoord is met deelname aan deze wedstrijd.

Enkel bewoners van Bonheiden of Rijmenam kunnen deelnemen. Politieke partijen en eigen gemeentediensten worden uitgesloten bij de selectie.

Een onafhankelijke jury zal de foto’s beoordelen en punten toekennen. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. Hij laat aan de jury weten op welke locatie de winnende foto gemaakt is, zodat de jury ter plaatse kan komen kijken.

De post van de winnaar en de andere leukste posts krijgen een plaatsje in de Rijmheide van november en december. Deze foto’s verspreiden we ook via de sociale media en website van de gemeente.

Vragen & info: milieu@bonheiden.be of 015 50 28 40

Meer info over Bonheiden boomt vind je hier.

Wat kan je winnen?

De winnaar krijgt een fotoreportage tussen de bomen ter waarde van € 250 van fotografe Peggy Vermoesen, Rijmenamseweg 162, 2820 Bonheiden, http://peggyfotografie.be/

donderdag 26 juli 2018 16.09 u.