Maand van de markt!

Of je nu een trouwe bezoeker bent van onze markt of deze voor het eerst ontdekt, de kras- en winactie maakt winkelen op de markt in april extra bijzonder.

In de april staat de wekelijkse markt centraal in onze gemeente. We zetten lokale marktkramers in het zonnetje met een kras- en winactie.

De campagne die start op 1 april en eindigt op 30 april belooft een feest van lokale verbondenheid, unieke ontdekkingen en fantastische prijzen.

Bij elke aankoop op de markt ontvang je van de deelnemende handelaren een kraslot, hiermee zijn tal van fantastische prijzen te winnen zijn.

De marktkramers en onze gemeente slaan de handen in elkaar om een waaier aan prijzen aan te bieden die de diversiteit en charme van onze gemeente en zijn markt weerspiegelen. 

E-Bike te winnen

Als kers op de taart maakt elke marktbezoeker bij iedere aankoop kans op de provinciale hoofdprijs, een fonkelnieuwe e-bike ter waarde van €2.699! 

Voor meer details over de kras- en winactie en de Maand van de Markt nodigen wij jullie uit om www.maandvandemarkt.be te bezoeken. Neem deel aan dit feest en ontdek wat de markt te bieden heeft en maak kans op leuke prijzen!

maandag 1 april 2024 18.03 u.