GEZOCHT: Jobstudenten in paasvakantie

Onze gemeente heeft een zeer uitgebreid, gevarieerd en kwaliteitsvol vrijetijdsaanbod. Om dit ruime aanbod in goede banen te leiden, doen we een beroep op jobstudenten. Solliciteer voor 23 februari!

Heb je ervaring en/of voeling met kinderen en jongeren, ben je minimum 18 jaar (min. 16 jaar én in het bezit van een monitorendiploma bij de sportdienst) en wil je een centje bijverdienen in de vakantie, denk dan beslist eens aan zo’n vakantiejob bij de jeugddienst, sportdienst, bibliotheek of buitenschoolse kinderopvang. Een diploma in de richting van kinderopvang is een pluspunt voor een job bij de Wiebelboom. Extra troeven om bij de sportdienst aan de slag te gaan zijn een diploma of in opleiding kleuterleid(st)er of bachelor/master LO. Ben je sociaal en eerder geïnspireerd door boeken, denk dan zeker na over een vakantiejob bij de bibliotheek.

Wil je solliciteren voor een job bij een of meerdere vrijetijdsdiensten, klik dan hier

Vul het formulier ten laatste in op 23 februari voor de paasvakantie, 20 april voor de zomervakantie, 7 september voor de herfstvakantie en 9 november voor de kerstvakantie.

Wat later word je dan uitgenodigd voor een selectiegesprek.

Meer info:

Jeugddienst, 015 50 28 10 - jeugddienst@bonheiden.be
Sportdienst, 015 50 28 84 - sportdienst@bonheiden.be
Dienst Kinderopvang, 015 50 28 12 - anne.verfaillie@bonheiden.be
Openbare Bibliotheek, 015 50 28 60 - bibliotheek@bonheiden.be

maandag 5 februari 2018 11.36 u.