Doe mee met de meimaand-beweegmaand!

De sportraad en team Sport & Jeugd droomden ervan om van deze 49ste meimaand-sportmaand opnieuw een editie te maken met tornooien, initiaties, sportdagen en heel veel fun voor, na en tijdens de sportactiviteiten.

Tot onze grote spijt is dit alles nog niet mogelijk en verandert de ‘sportmaand’ net zoals in 2020 in een ‘beweegmaand’.

Maar... niet getreurd!

Met deze beweegmaand willen we de kans grijpen om sporten en bewegen een prominentere plaats te geven in ieders dagelijks leven. Sporten en bewegen dicht bij huis, in settings die we (nog) niet kenden en vooral breder dan ooit tevoren.

Tijdens deze beweegmaand sporten en bewegen we hand in hand met andere sectoren zoals cultuur, milieu en jeugd. We zetten wandel- en fietstochten in de kijker en laten je kennismaken met mooie plekjes in onze gemeente. Kinderactiviteiten, discgolf, beweegbank, huisdierengym,... en ook skaten wordt niet vergeten!

Bekijk de folder die tussen 26 en 29 april in de brievenbus viel of neem een kijkje op www.berentrode.be/beweegmaand en ga op pad.

Volg ook sport & jeugd Bonheiden op sociale media (facebook & instagram) want ook langs die weg zullen we je de hele maand mei aanmoedigen om meer te bewegen met leuke ideeën, activiteiten en tips!

Sport, beweeg en beleef!

donderdag 29 april 2021 10.08 u.