Vacature schoonma(a)k(st)ers

Het lokaal bestuur van Bonheiden is op zoek naar 3 halftijdse schoonma(a)k(st)ers.

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken:

3 Schoonma(a)k(st)ers (E1- E3)

Halftijds (19/38), in contractueel verband vanaf 01/01/2020 met aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar.

Praktische-mondelinge proef op 26/11/2019 en/of 27/11/2019

Je staat in voor de netheid en hygiëne van de gebouwen. Zo draag je bij tot een proper imago van de gemeente en het ocmw. Een flexibele ingesteldheid wordt verwacht inzake werkuren, occasioneel wordt er ook eventueel weekendwerk verricht.

Wij bieden:

Een aangename werkomgeving, een boeiende functie met grote werkzekerheid bij een openbaar bestuur, gratis hospitalisatieverzekering na 6 maanden in dienst, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, fietsvergoeding, 15,5 vakantiedagen. Tal van personeelsactiviteiten: sportnamiddag, personeelsuitstap, personeelsfeest, …

Het bruto geïndexeerde maandloon bedraagt bij aanvang min. € 942,35. Je loon wordt aangevuld met extra voordelen zoals maaltijdcheques, fietsvergoeding, terugbetaling openbaar vervoer en een hospitalisatieverzekering.

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier of per brief naar het lokaal bestuur, Jacques Morrensplein 10 te 2820 Bonheiden. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op  17/11/2019.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, eventueel een kopie van je diploma, kopie rijbewijs, uittreksel uit het strafregister.

Het examenprogramma, de uitgebreide functiebeschrijving en de aanwervingsvoorwaarden vind je op deze webpagina of bij de personeelsdienst:

Tel. 015 50 28 08 of personeelsdienst@bonheiden.be.

vrijdag 25 oktober 2019 10.05 u.