Vacature Omgevingsdeskundige stedenbouw

Gemeente Bonheiden is op zoek naar een nieuwe omgevingsdeskundige stedenbouw.

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken een:

Omgevingsdeskundige stedenbouw (B1-B3)

Voltijds, in contractueel verband, met aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar

Je ressorteert rechtstreeks onder het diensthoofd ruimtelijke ordening.

Bij het beoordelen van alle aanvragen (omgevingsvergunningen, stedenbouwkundige attesten en planologische attesten), houdt de omgevingsdeskundige stedenbouw rekening met de visie op de gewenste ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente. Tevens verricht je adviserend en beleidsondersteunend werk en ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden van de cel ruimtelijke ordening.

Het bruto maandloon bedraagt bij aanvang minimum € 2.460,78 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan onbeperkt worden overgenomen.

Het examenprogramma, de uitgebreide functiebeschrijving en de aanwervingsvoorwaarden vind je op www.bonheiden.be (vacatures).

Wij bieden

Een aangename werkomgeving, een boeiende functie met grote werkzekerheid bij een openbaar bestuur, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, fietsvergoeding, 31 vakantiedagen. Tal van personeelsactiviteiten: sportnamiddag, personeelsuitstap, personeelsfeest, …

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op 8 oktober 2019.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, een kopie van je diploma, een uittreksel uit het strafregister.

vrijdag 23 augustus 2019 11.16 u.