Vacature Dienstencentrumleid(st)er

Onze gemeente is op zoek naar een nieuwe leid(st)er voor het dienstencentrum.

Functieomschrijving

Je werkt in het lokaal dienstencentrum van het OCMW onder leiding van het diensthoofd Senioren Thuiszorg en geeft leiding aan het team in het lokaal dienstencentrum, bestaande uit twee logistieke medewerkers.

De centrumleider bouwt het dienstencentrum uit als een centrum waar buurtgerichte zorg centraal staat. Met als hoofddoel het ontwikkelen van een breed netwerk van mantelzorgers, vrijwilligers en professionals.

Zij ondersteunen mensen met welzijns-en zorgvragen. Deze ondersteuning heeft tot doel mensen in staat te stellen een maximale graad van zelfredzaamheid in hun thuissituatie te verwerven of behouden.

De centrumleider draagt bij aan de doelstelling om van het dienstencentrum een bruisende ontmoetingsplaats te maken met activiteiten die nauw aansluitend bij verwachtingen van de doelgroepen.

De centrumleider heeft de dagelijkse leiding over het centrum en fungeert als leidinggevende en coach van het team.

Profiel

  • Je beschikt een bachelordiploma kinesitherapie, logopedie, ergotherapie, orthopedagogie, toegepaste psychologie optie klinische psychologie of sociaal werk
  • Je beschikt over 2 jaar relevante professionele werkervaring, waarvan 1 jaar relevante professionele werkervaring in het leidinggeven in een sociale richting
  • Je bent een echte teamspeler met leidinggevende capaciteiten om een goede werksfeer te creëren
  • Je bent stressbestendig

Aanbod

Een aangename werkomgeving, een tijdelijk contract in afwachting van de opstart van de selectieprocedure, gratis hospitalisatieverzekering na 6 maanden in dienst, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, fietsvergoeding, 26 vakantiedagen. Tal van personeelsactiviteiten: sportnamiddag, personeelsuitstap, personeelsfeest, …

Het bruto maandloon bedraagt bij aanvang minimum € 2.460,78 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan onbeperkt worden overgenomen.

Solliciteren

Je kan solliciteren via het e-loketformulier.

vrijdag 2 augustus 2019 11.38 u.