Vacature begeleider IBO

Bonheiden is op zoek naar een Begeleider initiatief buitenschoolse opvang (IBO) (C1-C3).

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken een:

Begeleider initiatief buitenschoolse opvang (IBO) (C1-C3)

Voor aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar

Schriftelijke proef op 30 september 2019, mondelinge proef op 10 oktober 2019

De IBO-begeleider is mee verantwoordelijk voor de praktische uitwerking van de kwalitatieve uitbouw van de voor- en naschoolse opvang in het IBO, met aandacht voor de visie van de gemeente en de visie van Kind & Gezin.

Het bruto maandloon (halftijds, 19/38) bedraagt bij aanvang minimum € 963,69 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan onbeperkt worden overgenomen.

Het examenprogramma, de uitgebreide functiebeschrijving en de aanwervingsvoorwaarden vind je op www.bonheiden.be

Wij bieden

Een aangename werkomgeving, een boeiende functie met grote werkzekerheid bij een openbaar bestuur, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, fietsvergoeding, 15,5 vakantiedagen. Tal van personeelsactiviteiten: sportnamiddag, personeelsuitstap, personeelsfeest, …

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op 26 augustus 2019.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, een kopie van je diploma, een attest van kennis van levensreddend handelen bij kinderen indien je dit al behaald hebt + een kwalificatiebewijs en bewijs van kwalificerend traject zoals vermeld in het Ministerieel besluit van 23/05/2014 betreffende de kwalificatiebewijzen en attesten in de Buitenschoolse Opvang en een uittreksel uit het strafregister.

donderdag 25 juli 2019 16.45 u.