Vacature ICT-coördinator

Onze gemeente is op zoek naar een ICT-coördinator. Het gaat om een voltijdse functie in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar.

Bonheiden is een rustige woongemeente in een groene omgeving dicht bij Mechelen. Ze is ook levendig, veelzijdig en biedt een ruime waaier aan cultuur- en sportactiviteiten. Bij ons bestuur vind je wellicht dé job om je talenten en ambities waar te maken. Wij zoeken een:

ICT-coördinator (B1-B3)

Voltijds (38/38), in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar.

Schriftelijke proef op 18 september 2019, mondelinge proef op 02 oktober 2019

Je ondersteunt de werking van de organisatie door ervoor te zorgen dat medewerkers over vlot werkende ICT-systemen beschikken en tevens ben je back-up voor de ICT & GIS-coördinator.

Het bruto maandloon bedraagt bij aanvang minimum € 2.460,78 excl. haard- of standplaatsvergoeding en maaltijdcheques. Relevante beroepservaring uit de privésector en/of als zelfstandige kan onbeperkt worden overgenomen.

Het examenprogramma, de uitgebreide functiebeschrijving en de aanwervingsvoorwaarden vind je hier.

Wij bieden

Een aangename werkomgeving, een boeiende functie met grote werkzekerheid bij een openbaar bestuur, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, gratis abonnement woon-werkverkeer, fietsvergoeding, 31 vakantiedagen. Tal van personeelsactiviteiten: sportnamiddag, personeelsuitstap, personeelsfeest, …

Heb je interesse?

Solliciteer via het e-loketformulier. De einddatum voor het indienen van je kandidatuur is vastgesteld op 23 augustus 2019.

Voeg volgende documenten bij je sollicitatiebrief: je curriculum vitae, een kopie van je diploma, een uittreksel uit het strafregister.

donderdag 27 juni 2019 15.23 u.