Neem deel aan operatie proper en spijs de kas

Vanuit Vlaanderen geeft Mooimakers verenigingen en scholen de kans om mee actie op te nemen tegen het zwerfvuil in onze straten. Voldoe je aan het actieplan ontvang je hiervoor ook een cheque voor je school of organisatie.

Het doel is om geëngageerde scholen, groepen en vrijwilligers een duwtje in de rug te geven om zwerfvuil duurzaam aan te pakken. Hoe? Door te helpen bij het opstellen van een actieplan, maar ook door ondersteuning te bieden (opruimmateriaal, educatieve pakketten,…) én hen te bedanken voor de volgehouden inspanningen. 

Je doorloopt de Mooimakers-scan (dit is een eenvoudige vragenlijst) om een zicht te krijgen op wat jullie al doen in de strijd tegen zwerfvuil. Op basis van je antwoorden ontvang je jouw Mooimakers-score. Vervolgens krijg je concrete actiepunten voorgesteld. Heb je voldoende actiepunten verzameld voor je actieplan, dan kan je dit indienen en maak je op het einde van je engagement kans op een mooie beloning!

Want jullie engagement: dat maakt het verschil. Daarom dat we jullie graag bedanken voor jullie inspanningen. Zo eindigen jullie niet alleen met een mooie school, club of vereniging, maar ook met een cheque. Want een mooi engagement verdient een mooie beloning.

Meer info: www.mooimakers.be 

donderdag 12 oktober 2017 14.58 u.