Memorial Philippe Van Coningsloo

Naar jaarlijkse gewoonte slaat in het eerste weekend van juni de wielergekte weer toe in Bonheiden. Dan vindt de 26ste editie plaats van de ‘Memorial Philippe Van Coningsloo’.

De junioren verschijnen op zaterdag aan de start voor de ‘Grote Prijs Bonheiden-Rijmenam’, een wedstrijd in het teken van de ‘Beker van België’. Op zondag strijden de profs voor de overwinning van een onvervalste wielerklassieker. Daarna maken de nieuwelingen hun opwachting voor de befaamde en felbegeerde ‘Prins der Nieuwelingen’. Achteraf kan je terecht in de tent voor een gezellige afsluiter met muziek en een drankje.

Wie zet dit jaar de ‘Memorial Van Coningsloo’ op zijn palmares? Kom het zelf samen met een massa andere wielerfans van dichtbij meemaken.

Alle info vind je op www.memorial-vanconingsloo.be

Verkeersmaatregelen

Op zaterdag 2 juni van 13.45 tot 17.30 u. en op zondag 3 juni van 10.30 tot 17.30 u. is stilstaan en parkeren verboden op het parcours en de omleidingswegen. Het dorp is verkeersvrij.

Doorgaand verkeer richting Mechelen en Keerbergen moet rondrijden via N15 – Vaatjesstraat – Tinstraat – Leuvensebaan – Putsebaan.

WZC Den Olm en het Imelda ziekenhuis zijn bereikbaar door de omleiding te volgen. Vanuit elke richting zijn er wegaanduidingen geplaatst.

Parkeren

Parkeren kan op parking ‘De Meent’ aan de Waversesteenweg, op het Jacques Morrensplein (niet op zondag) en op parking ‘Eisenhowerlaan’.

Planlegende

Blauw: parcours van de wielerwedstrijden op zaterdag 2 juni en op zondag 3 juni vanaf 12.30 u.
Oranje: parcours van de wielerwedstrijd zondag 3 juni vanaf 14 u.
Groen: lokale omleidingswegen
P: Parking publiek
<> : toegelaten rijrichting

maandag 23 april 2018 12.14 u.