Lancering burenplatform

Wil je helpen om van jouw buurt een warme, gezellige buurt te maken? Heb je een hulpvraag of wil je zelf hulp bieden? Neem dan een kijkje op het nieuwe burenplatform!

Eind maart startte het nieuwe digitale burenplatform van gemeente Bonheiden! Wil jij graag je buren helpen met kleine taakjes zoals het opruimen van bladeren, sneeuwvrij maken van de stoep, helpen bij het in elkaar zetten van een Ikea-kast… maar weet je niet goed welke buren een helpende hand kunnen gebruiken? Surf dan snel naar www.2820vraagt.be/burenhulp en registreer je als warme buur! Of plaats zelf een hulpvraag wanneer je een extra handje kan gebruiken. Je kan er ook terecht voor lokale tips, het uitlenen van materiaal of om een buddy met een gemeenschappelijke hobby te zoeken.

Hoe meer buren zich registeren op het platform, hoe beter we elkaar leren kennen en hoe warmer onze gemeente voor iedereen wordt! En daar worden we allemaal een beetje beter van.

Ben je zelf niet zo vaardig met de computer, maar zou je toch graag een vraag lanceren? Naam dan contact op met de medewerkers van het dienstencentrum via 015 51 49 66 of dienstencentrum@ocmwbonheiden.be. Zij kunnen je helpen om jouw vraag tot bij je buren te krijgen.

vrijdag 2 april 2021 10 u.