Vacatures jobstudenten

De jeugd- en sportdienst schudden in 2021 weer tal van leuke, sportieve en leerrijke activiteiten uit de mouw waarbij kinderen en jongeren zich goed zullen amuseren. Ook de buitenschoolse kinderopvang De Wiebelboom, dienst vrije tijd, de bibliotheek, de technische dienst (werklieden), schoonmaak, de dienst burgerzaken, financiële dienst en personeelsdienst doen weer graag beroep op jobstudenten.

Wat vragen we?

 • Je bent minstens 18 jaar (min. 16 jaar én in het bezit van een monitorendiploma bij de sportdienst).
 • Voor de jeugddienst, de sportdienst en de buitenschoolse kinderopvang heb je ervaring en/of voeling met activiteiten voor kinderen en jongeren.
 • Voor de bibliotheek hecht je belang aan sociale contacten en ben je een pietje precies wat betreft orde en nauwkeurigheid.

Wanneer?

 • Alle schoolvakanties: buitenschoolse kinderopvang De Wiebelboom. Dit kan op week- of maandbasis.
 • Alle schoolvakanties, behalve kerstvakantie: jeugd- en sportdienst. Dit kan op week- of maandbasis.
 • Juli en augustus (enkel mogelijk op maandbasis): bibliotheek, vrijetijdsdienst, technische dienst, schoonmaak, dienst burgerzaken, financële dienst en personeelsdiensten.

Voor welke dienst ben je geknipt?

 • Ben je student kinderzorg, pedagogie van het jonge kind, kleuterleid(st)er en/of leerkracht lager onderwijs? Je hebt (bij voorkeur) een diploma erkend door Kind & Gezin? Dan ben je zeer welkom in de buitenschoolse kinderopvang De Wiebelboom. Dit kan op week- of maandbasis.
 • Om bij de sportdienst aan de slag te gaan is het een extra troef als je studeert voor of een diploma hebt van kleuterleid(st)er of bachelor/master LO. Dit kan op week- of maandbasis. De sportdienst heeft verschillende vacatures zoals sportmonitoren, administratieve medewerkers en onderhoudspersoneel, bekijk ze hieronder.
 • Ben je iemand die graag activiteiten met kinderen doet, zoals knutselen, koken en spelletjes spelen? Solliciteer dan zeker bij de jeugddienst. Tijdens de zomervakantie zoeken ze ook jobstudenten voor de begeleiding van de wijkanimatie.
 • Als je je thuis voelt tussen boeken en dvd’s, en als je zelf een grote affiniteit hebt met lezen en informatie, dan is een vakantiejob in juli en augustus (op maandbasis) bij de bibliotheek wellicht iets voor jou.
 • Wanneer administratieve taken je blij maken zoals inscannen van de post, archief klasseren, besluiten, brieven en documenten opstellen… en daarbij nauwkeurig tewerk gaan dan zijn de diensten burgerzaken of personeel en financiën zeker iets voor jou. We zoeken daar iemand in juli op maandbasis.
 • In juli en augustus kan je op maandbasis aan de slag bij de technische dienst. Technische kennis is een pluspunt! Je mag meedraaien als werkman in de ploegen groen en begraafplaatsen en gebouwen, wegen, transport en logistiek.
 • Kan je goed zelfstandig werken in het onderhoud van gebouwen, dan is de schoonmaak in juli of augustus (op maandbasis) wat voor jou. Je poetst ook tijdens de sport- en jeugdkampen in juli en augustus. Je begint telkens om 6 u. ’s morgens. Poets je bij de sportdienst, begin je om 8 u.

Ben je kandidaat?

Vul dan het sollicitatieformulier in via ons e-loketformulier

Meer info

personeelsdienst@bonheiden.be of 015 50 28 07