Investeer in zonnepanelen op je eigen dak

Met de huidige energieprijzen is investeren in je eigen zonnepanelen een waardevolle keuze. Weet je niet meteen waar te beginnen? Met het project "Zonnewijzer" wil de gemeente samen met Klimaan cvso hernieuwbare energie voor iedereen toegankelijk maken.

Bij interesse kan je je aanmelden via de website van Klimaan. Met jouw gegevens gaan ze aan de slag om een persoonlijk en onafhankelijk zonne-advies op maat te maken. Tijdens een telefonisch gesprek lichten ze een voorontwerp toe en stellen dit op scherp in functie van je noden, wensen en toekomstplannen. Het advies is kosteloos en volledig vrijblijvend.

Zie je na het advies een eigen zonnedak helemaal zitten? Dan regelt Zonnewijzer verder alles tot de installatie op je dak ligt en gekeurd is.

Niet enkel eigenaars van een woning zijn welkom bij Zonnewijzer. Ook als huurder, verhuurder en bewoner van een appartement kan je je aanmelden, al zijn dit minder evidente projecten. Als erkende sociale onderneming maakt Klimaan cvso ook graag tijd vrij voor kwetsbare gezinnen met interesse. Voor verenigingen en KMO's kunnen ze een gepast voorstel maken.

Zonnewijzer heeft geen einddatum, je kan je permanent aanmelden.

Het project wordt ondersteund door gemeente Bonheiden in kader van het klimaatactieplan.

Alle info op zonnewijzer.klimaan.be

Alle info over het klimaatactieplan van de gemeente

donderdag 28 juli 2022 12 u.