In De Schijnwerpers: Riolering Dertien Eikenlaan, Lange Veldstraat, Korte Veldstraat en Boeimeerstraat

We geven je graag een update over de riolerings- en wegenwerken in de Dertien Eikenlaan, Lange Veldstraat, Korte Veldstraat en een deel van de Boeimeerstraat.

Lange Veldstraat

In de loop van deze week wordt er een pompput geplaatst in de Lange Veldstraat. Hiervoor moesten er eerst bijkomende filters geplaatst worden, om de gegraven put droog te krijgen.

Na deze werken verhuist de kraan naar de Dertien Eikenlaan.

Dertien Eikenlaan

Tijdens de werfvergadering van vrijdag 16 oktober zal er bepaald worden wanneer de aannemer start met het afschrapen van de asfaltlaag in de Dertien Eikenlaan.

De straat wordt dan afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer blijft wel mogelijk. De aannemer zal de bewoners hierover nog verder informeren via een brief.

Korte Veldstraat en Boeimeerstaat

De riolerings- en wegenwerken in de Korte Veldstraat en een deel van de Boeimeerstraat starten volgens de huidige planning begin 2021.

Tijdelijke opslagplaats

De Koningin Astridlaan wordt tijdelijk voor alle verkeer afgesloten tussen Koningin Astridlaan 62 en de Lange Veldstraat. De aannemer zal dat gedeelte van de Koningin Astridlaan tijdelijk gebruiken als opslagplaats.

Plaatselijk wordt er een omleiding voorzien. Voor de fietsers wordt er vanaf het kruispunt van de Boeimeerstraat met De Bergen een aparte omleiding voorzien tot aan de Van Uytvenlaan.

Klik hier voor meer informatie over deze werken.

woensdag 14 oktober 2020 11 u.