Ik ben handelaar

In het belang van de volksgezondheid heb je tijdelijk de deuren van je zaak moeten sluiten of is je werkwijze veranderd. Die maatregel heeft een aanzienlijke impact op je bedrijfsvoering en op het economische/sociale weefsel in onze gemeente.

Creatieve oplossingen

Het verheugt ons vast te stellen dat heel wat handelaars en zelfstandigen niet bij de pakken blijven zitten en met creatieve oplossingen voor de dag komen om de kwalitatieve klantenservice te blijven waarborgen. Denken we bijvoorbeeld aan gratis leveringen aan huis, afhaalconcepten en/of de uitbouw/opstart van een webshop.

Handig overzicht

Via uiteenlopende mediakanalen worden deze lovenswaardige initiatieven in de kijker gezet. Omdat het in uitdagende tijden als deze belangrijk is het overzicht te behouden, wil het gemeentebestuur van Bonheiden je helpen en alle creatieve oplossingen, groot en klein, gratis bundelen in een handig overzicht. Het is de bedoeling de bevolking vervolgens te informeren dat je nog altijd open bent en hen het belang van lokaal kopen extra in de verf te zetten.

Wat moet je doen?

Stuur de volgende gegevens door naar onze communicatiepartner, Zenia Communication Agency (zenia@zenia.be): het logo en de naam van je zaak, je activiteit, je creatieve oplossing, e-mailadres, telefoonnummer (vast of mobiel) en desgevallend website en/of webshop.

Samen komen we sterker uit deze crisissituatie! #samentegencorona.