Gezocht! Feestfoto's 't Blikveld

Voor een expo rond 20 jaar 't Blikveld in september zijn we op zoek naar communiefoto's, trouwfoto's, lentefeestfoto's, kortom allerlei feestfoto's die getrokken zijn in of rond 't Blikveld.

Tijdens de expo rond 20 jaar 't Blikveld in de foyer van 't Blikveld zal er ook een luik 'feest' zijn waarbij allerlei feestfoto's die in en rond 't Blikveld getrokken zijn in de vorm van een vlaggenlijn worden omhoog gehangen in een feestelijke setting. Hoe meer foto's we binnen krijgen hoe langer we onze vlaggenlijn kunnen maken. Vandaar deze oproep. 

We weten dat ons gebouw de afgelopen 20 jaar regelmatig gebruikt werd (en wordt) als fotolocatie. We zouden dit dan ook willen tonen tijdens de expo rond 20 jaar 't Blikveld. De enige voorwaarde is dat het gebouw 't Blikveld herkenbaar moet zijn op de foto (binnen -of buitenkant, maakt niet uit). 

Digitale foto's mogen gestuurd worden naar sofie.teughels@bonheiden.be. Analoge foto's kunnen binnen gebracht worden aan onze balie ter attentie van Sofie Teughels. Wij scannen ze in en bezorgen ze terug. Best je naam en adres vermelden. 

maandag 18 juni 2018 12.10 u.