Eindejaarsactie 2021

De handelaars en de gemeente organiseren dit jaar weer een grootse eindejaarsactie! Maar liefst 59 handelaars maken deze actie tot een groot succes. Koop lokaal en kras mee: wie weet win jij één van de talrijke waardebonnen!

Ook dit jaar blijven onze handelaars enthousiast voor je klaarstaan om je een onvergetelijke eindejaarsperiode te bezorgen. Wel 59 lokale ondernemers maken deze eindejaarsactie tot een groot succes! Ze verdienen dan ook onze onvoorwaardelijke steun. In economisch moeilijke tijden doet het gemeentebestuur graag een extra duit in het zakje van de eindejaarsactie. De deelnemende handelaars dienen geen deelnamebijdrage te betalen. Elke zaak doneert een waardebon van €50 aan de actie. De kost blijft dus beperkt en wie de waardebon wint, koopt lokaal bij de handelaar in kwestie.

Naast de waardebonnen van €50 zijn er ook Rijmheidebons te winnen voor in totaal maar liefst €10.000!

In december krijg je bij elke aankoop in één van de deelnemende handelszaken, vanaf een door de handelaar bepaald minimumbedrag, een kraslot. Na het krassen weet je meteen of je gewonnen hebt.

Heb je een bon gewonnen? Via onze #2820koopt-gids vind je alle info van de handelaar.

Veel winkelplezier en koop lokaal. Daar wint iedereen bij!

Het wedstrijdreglement van de eindejaarsactie vind je op https://www.bonheiden.be/eindejaarsactie2021

De eindejaarsactie wordt georganiseerd door de Raad van Lokale Economie met de steun van middenstandsverenigingen ‘Bonheiden winkelt!’, ‘De Stieweg’ en ‘Rijmenam Explosief’, Unizo Bonheiden en het gemeentebestuur.

De eindejaarsactie loopt van 1 t.e.m. 31 december. Mogelijks wordt deze timing verschoven, afhankelijk van de geldende coronamaatregelen.

Klik hier voor de lijst van de deelnemende handelaars.

zondag 5 december 2021 9.07 u.