Een woning huren of verhuren?

Informeer je op de zitdag van het Sociaal verhuurkantoor Onderdak VZW. Deze gaat door elke 4e dinsdag van de maand telkens van 9 tot 12 uur in het OCMW van Bonheiden, Baxbos 15 te Rijmenam.

Breng zeker je identiteitskaart mee samen met het aanslagbiljet personenbelasting, alsook een bewijs van inkomsten van de laatste zes maanden. Je hebt ook een attest gezinssamenstelling en historiek verblijfplaats nodig (beiden zijn te bekomen op het gemeentehuis).

Wil je niet langer veel tijd en energie steken in het beheer van je huurwoning? Verhuur je woning dan aan ons sociaal verhuurkantoor.

Wij bieden je heel wat voordelen en zekerheden! Je kan rekenen op een stipte betaling van de huur, toezicht op het onderhoud van de woning, verlaagd tarief op de onroerende voorheffing en ook op een aantal premies voor het uitvoeren van renovatie- en verbeteringswerken. Daarom ligt de huurprijs die we jou betalen lager dan wat je op de private woningmarkt zal krijgen.

Er zijn geen wettelijke bepalingen over de huurprijs die we jou betalen maar houden rekening met de staat en het comfort van de woning, de ligging, de grootte,…

Contact

Sociaal Verhuurkantoor Onderdak VZW

Stationsstraat 13A 2220 Heist-op-den-Berg

015 22 68 55

info@svkonderdak.be

maandag 11 februari 2019 9.59 u.