Doe mee met de Buitenspeeldag op woensdag 18 april!

Op woensdag 18 april 2018 vindt van 14 tot 16.45 u. de Buitenspeeldag plaats in onze gemeente. Centraal punt van het hele gebeuren is de Krankhoeve, Grote Doelstraat.

De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die kinderen en jongeren aanzet om buiten te spelen en te sporten en anderzijds openbare besturen en ouders moet stimuleren om kinderen en jongeren buiten te laten spelen en sporten in hun buurt.

Dit hoogtepunt is geen eindpunt maar is een blijvende oproep om het buiten spelen en sporten aan te moedigen en op een positieve manier aandacht te vragen voor de specifieke noden van kinderen en jongeren in de publieke ruimte.

De jeugd-, cultuur- en sportdienst van Bonheiden hebben dan ook de handen in elkaar geslagen om een leuke en sportieve buitenspeeldag te organiseren. Alle kinderen van de 2e kleuterklas tot en met het zesde leerjaar zijn van harte welkom aan de terreinen van de Krankhoeve, Grote Doelstraat 1 te Bonheiden.

Er zullen pleinspelen, balspelen, een hindernissenparcours, een springkasteel, enz… aanwezig zijn. Kortom, meer dan voldoende voor een geweldige buitenspeeldag !

Schrijf je snel in via deze link: 

https://www.bonheiden.be/eloket/formulier/98/buitenspeeldag-inschrijvingsformulier

 

maandag 12 maart 2018 11.35 u.