Dienstencentrum Sint-Maartensberg gaat een stapje verder

Ons dienstencentrum is een plek van welbevinden voor iedereen. Een plek om rustig je krant te lezen, op de computer te werken of om met enkele buren bij te kletsen bij een lekker kopje koffie of een frisse pint…

Het is ook een goed adres voor informatie over thuiszorgdiensten, voor de aankoop van gemeentelijke vuilniszakken, om als student tijdens de blok rustig te studeren of om een boek te lenen. Onze ontmoetingsruimte verwelkomt je graag van dinsdag t.e.m. donderdag, van 9 tot 12 u. en van 13.30 tot 17 u. Jong en oud is van harte welkom!

Het dienstencentrum stond in het verleden ook al bekend om een goede en liefdevolle werking. Het bestuur wil alle voormalige medewerkers en vrijwilligers hiervoor bedanken. We nemen die toewijding ook graag verder mee in de vernieuwing van het centrum. Dit zowel inhoudelijk als bij de aanpassingen aan het gebouw. Wist je dat we er in 2020 bv. graag een buurtrestaurant zouden openen? Meer informatie volgt later.

Helpende handen

Momenteel neemt Anna Nadirashvili het voortouw om onze senioren van een gevarieerd activiteitenaanbod te voorzien. Dit is echter geen éénmansjob. Helpende handen zijn zeker welkom! Hiervoor zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers, geïnteresseerde inwoners of verenigingen. Zie je het zitten om een leuke workshop te organiseren, een informatiemoment of een sportinitiatie te geven? Of jeuken je handen al bij de gedachten aan tekenen, dansen of zingen? Of zit je boordevol leuke ideeën om aan ons voor te stellen? Laat het ons weten!

Ben je benieuwd naar onze toekomst? Spring gerust eens binnen, we kijken er alvast naar uit om je te ontmoeten!

Meer info via dienstencentrum@ocmwbonheiden.be of 015 51 49 66

Sint-Maartensberg 2, Rijmenam

dinsdag 22 oktober 2019 9.33 u.