Dakwerken aan de Onze-Lieve-Vrouwkerk vanaf 20 maart

Op 20 maart start een aannemer met noodzakelijke dakwerken aan de Onze-Lieve-Vrouwkerk in het centrum van Bonheiden. Deze werken zullen ongeveer een jaar duren (± 220 werkdagen).

Om deze werken te kunnen uitvoeren wordt er rond de kerk een werfzone ingericht (zie rode zone op plannetje). Een groot aantal parkeerplaatsen zal worden ingenomen voor het plaatsen van een kraan, stelling, werfketen en containers.

Parkeren kan dus nog, maar het aantal parkeerplaatsen zal beperkt zijn. Activiteiten zoals markten en kermissen kunnen nog steeds doorgaan maar met een tijdelijke aangepaste opstelling.

In overleg met de aannemer kunnen de erediensten in de kerk normaal plaatsvinden. Tijdens de werken zal de hoofdingang, vooraan de kerk, altijd beschikbaar blijven.

Wekelijkse markt blijft toegankelijk

Er kunnen ook nog steeds inkopen gedaan worden op de wekelijkse woensdagsmarkt. De marktopstelling zal er vanaf woensdag 22 maart iets anders uitzien. Parkeren zal hier bijgevolg op woensdag beperkt mogelijk zijn tussen 12.30 en 18 u.

In april gaat ook de Maand van de Markt nog steeds van start. Bezoek onze wekelijkse markt en spaar mee voor leuke prijzen! Deelnemen doe je via een app op je smartphone of via invulkaartjes. De prijsuitreiking is voorzien op woensdag 26 april, samen met een leuk muziekoptreden.

donderdag 9 maart 2023 10 u.