Laatste tickets in verkoop voor Circus Ronaldo (6 - 10 juni @ Rijmenam)

Circus Ronaldo zal van wo. 6 t.e.m. zo. 10 juni het cultuurseizoen 17/18 van GC 't Blikveld feestelijk afsluiten met hun nieuwe tentvoorstelling 'Swing' aan de terreinen van VC Rijmenam. De ticketverkoop loopt alvast als een trein, dus best niet te lang meer aarzelen.

GC ’t Blikveld organiseert en promoot deze nieuwe voorstellingenreeks van Circus Ronaldo in samenwerking met de collega's van GC Den Bussel (Keerbergen).

Wanneer? 
Wo. 6, do. 7, vr. 8, za. 9 en zo. 10 juni 2018, telkens om 20.15 u.
>>> de voorstellingen van vrijdag + zaterdag zijn reeds uitverkocht!
>>> overige data = reeds laatste tickets via GC 't Blikveld!

Waar? 
Circustent aan de terreinen van VC Rijmenam (Dijleweg 60-62)

Tickets: € 15 / 10 (-26j) 

Te reserveren via:
* GC ’t Blikveld - Bonheiden, tel. 015 50 28 70 – www.blikveld.be
* GC Den Bussel - Keerbergen, tel. 015 50 90 60 – www.gcdenbussel.be


Nanosh Ronaldo (zoon van Danny) behoort tot de zevende generatie van de bijzondere circusfamilie. Met ‘SWING’ opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij. 

Een frisse waaier van speelse allround circusartiesten en muzikanten zullen alle registers opentreken op maat van de onvervalste swingmuziek uit de "golden fourties". Jonge artiesten van de toekomst spelen met een zwoel ritme van het verleden in een pure beleving van het nu.

Verwacht je niet aan grote dramatiek, maar wel aan een swingende mélange van circus en variété. Een donkere melancholie van verweerde glitter en met een oppeppende cadans die je nog meer van je bank laat wippen dan de hippe elektronische beats van de discotheek.

Met ‘SWING’ keert Nanosh Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. Deze voorstelling zal dan ook niet te zien zijn op de gekende festivals of via grote theaterhuizen. Net zoals bij zijn grootvader Johnny Ronaldo zal de voorstelling in karavaan aan 25 km/u van dorp tot dorp trekken voor een exclusieve tournee.

We zijn alvast zeer verheugd dat het circus daarbij in juni ook een week haar tent zal opslaan op de terreinen van VC Rijmenam!


Met de steun van de Vlaamse Overheid en het Circuscentrum.

dinsdag 13 maart 2018 10 u.