Bonheiden lanceert #2820studentenjobs

Het lokaal bestuur van Bonheiden lanceert een platform waarop studenten en lokale handelaars elkaar kunnen vinden.

Dat ook jongeren ernstig lijden en hebben geleden onder de beperkende coronamaatregelen is een open deur intrappen. Om deze jongeren te ondersteunen op allerlei domeinen en aspecten neemt het gemeentebestuur stelselmatig initiatieven. Daarom lanceert Bonheiden #2820studentenjobs.

#2820studentenjobs is een platform waar jongeren in contact worden gebracht met lokale handelaars in functie van een studentenjob. Dit kan voor hulp bij eenmalige gebeurtenissen of evenementen, voor korte of lange periodes in de vakantie of voor terugkerende periodes of weekends gedurende het jaar. 

Lokale handelaars kunnen makkelijk zelf hun openstaande vacatures voor vakantiewerk, samen met hun contactgegevens, op het platform publiceren.

Studenten kunnen een keuze maken en laagdrempelig contact opnemen met de potentiële werkgever. Laagdrempelig vermits de studenten geen account moeten opmaken voor de aanmelding op het platform.

Met dit initiatief wil de gemeente het sociale (en economische) leven van jongeren ondersteunen en lokale handelaars helpen om eenvoudig extra werkkrachten te vinden.

Het platform #2820studentenjobs werd gelanceerd op 11 juni 2021 via www.2820studentenjobs.be en blijft ook na de zomer verder in gebruik. 

dinsdag 15 juni 2021 15.51 u.