Berentrode wint Superaward sportersbelevenmeer

Bonheiden wint voor het 2de jaar op rij de superaward voor de campagne "Sporters beleven meer" van Sport Vlaanderen. Daarmee worden we beloond voor ons werk van het afgelopen jaar om sportevenementen nog attractiever te maken. Met meer beleving trachtte we zoveel mogelijk inwoners te laten bewegen.

Om de award in de wacht te slepen moesten we aan 7 criteria voldoen. De organisatie van onze glow in the dark weekend, familie-fitdag, seniorensportdagen op unieke locaties, sport-kortingkaart voor personeelsleden, maand van de sportclub, fotowedstrijd, extra belevingsmomenten tijdens de sportmaandactiviteiten, … bracht ons naar de overwinning in de categorie ‘kleine gemeentes tot 18000 inwoners’.

Samen met Beerse en Westerlo waren we de grote winnaars van onze provincie. We kregen van Sport Vlaanderen een trofee en een cheque van 1500 euro voor de aankoop van sportmateriaal.

Al deze activiteiten kwamen tot stand door een fijne samenwerking tussen de sportdienst en heel wat sportverenigingen, gemeentediensten en partners. We dragen onze titel ‘Super-sportersbelevenmeergemeente’ dan ook op aan al deze helpende handen en bedanken hen voor de inzet het voorbije jaar!

Ook in 2020 gaan wij verder op dit elan en zullen we opnieuw alles op alles zetten om met meer beleving onze inwoners aan het bewegen te brengen!

woensdag 11 december 2019 10.30 u.