Handelaars en vrije beroepen in Bonheiden

De bedrijvengids - of beter nog "'Gids Lokale Economie" geeft onze inwoners en bezoekers een zo volledig en actueel mogelijk overzicht geven van handelszaken, bedrijven en zelfstandigen in onze gemeente. Ze zijn gerangschikt volgens de activiteit die ze uitoefenen.

Als handelaar, bedrijf of beoefenaar van een zelfstandig (bij)beroep in Bonheiden, kan je je daar gratis op inschrijven. Je kan op één webpagina informatie plaatsen over je werking en er je contactgegevens meedelen. Daar kan je ook een foto en een bijlage aan toevoegen - bijvoorbeeld een folder of brochure.

Ga naar de bedrijvengids

Nieuwsbrief voor lokale ondernemers
De mailadressen die in de bedrijvengids zijn ingevuld, worden ook gebruikt om de lokale ondernemers geregeld via mail nieuws te bezorgen dat voor hen van belang kan zijn.

Meld ons jouw nieuwe of jubilerende zaak
Bij onze lokale handelaars en ondernemers kan je gouden zaakjes doen, dat is bekend. We plaatsen daarom graag nieuwe en jubilerende ondernemers uit Bonheiden in de kijker in ons tweemaandelijks magazine Rijmheide. Laat het ons zeker weten via ingrid.vermeulen@bonheiden.be