Bona Derma

Bona Derma is de medisch-esthetische praktijk op de Mechelsesteenweg 136 te Bonheiden.

De praktijk is een initiatief van dr. Katleen Hellinckx (esthetisch arts en dermatologe, met bestaande dermatologiepraktijk te Dermatologie Muizen) en dr. Britt Pieraets (esthetisch arts).

Katleen, Britt en hun collega’s bieden een breed gamma van medisch-esthetische behandelingen aan: botuline toxine, fillers, huidverbetering en -verzorging, laserbehandeling (laserontharing, behandeling van rimpels en huidveroudering, verwijderen van pigmentvlekken en tatoeages, behandeling van couperose, roodheid, littekens, oppervlakkige spataders, microneedling, peelings, …).

Net zoals in Dermatologie Muizen kan U in Bona Derma ook terecht voor laserontharing (mevr. Isabelle Schelfaut) en voor medische pedicure (mevr. Saskia Henry).

Zoals de naam Bona Derma doet vermoeden, leggen wij vanuit onze ervaring en expertise in dermatologie steeds de link tussen esthetische behandeling op maat en huidverzorging.

En natuurlijk houdt onze naam ook een knipoog in naar onze nieuwe thuis, Bon(h)aa…

Hou onze social media in de gaten voor regelmatige updates over de nieuwste technieken en behandelingen: instagram en facebook.

Contactgegevens

Adres
Mechelsesteenweg 136 2820 Bonheiden
Tel.
015/79 24 48
E-mail
dokter@bonaderma.be
Website
www.bonaderma.be

Contactpersoon

Hellinckx Katleen

Openingsuren

Op afspraak