THRIVE COACHING

Hallo, ik ben Michèle Lippus, stress & burn- out coach en loopbaanbegeleider (mogelijkheid tot betalen met VDAB-loopbaancheques). Met een down-to-earth aanpak en tonnen positiviteit, kijken we samen naar jouw werkgerelateerde vragen en leer ik je veerkrachtig door het leven te gaan om zo je wendbaarheid te verhogen.

Stress, overspanning of burn-out: hoe moet het nu verder?

Herstellen van een periode van overspanning of een burn-out, dat vraagt tijd én begeleiding. Maanden, soms jaren onder stress staan heeft zijn tol geëist. Nu is het moment aangebroken om jezelf de nodige ontspanning te gunnen om langzaam terug tot jezelf te komen. Als klant sta jij centraal en krijg je een warme begeleiding, zodat jij op je eigen tempo kan aansterken en herrijzen als een Fenix.

Opladen in de natuur.

Als het weer het toelaat en jij hiervoor kiest, kan de sessie ook buiten doorgaan. Wandelcoaching combineert een zachte vorm van lichaamsbeweging met een hartig gesprek. Ik wandel graag met jou door het mooi stukje natuur Cassebroek (nabij mijn praktijk). Uiteraard ben je welkom in mijn ruime coachpraktijk (Corona-proof) en online sessies (Zoom) zijn ook steeds mogelijk.

Laten we kennismaken!

Als coach hebben we een vertrouwensband met onze klanten. Het is belangrijk dat we ons beiden goed voelen in dit verhaal. Net daarom bied ik je een gratis kennismakingsgesprekvan 30 minuten aan (digitaal) zodat we beiden kunnen voelen of dit een perfect match is. 

Contactgegevens

Adres
Peulisbaan 4 2820 Rijmenam
GSM
0473676855
E-mail
info@thrive-coaching.be
Website
www.thrive-coaching.be

Contactpersoon

Lippus Michele

Openingsuren

  • maandag 9u - 19u
  • dinsdag 13u - 21u
  • woensdag 9u - 19u
  • donderdag 13u - 21u
  • vrijdag 9u - 16u
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten