MY COUCH

Ontwikkel persoonlijk of professioneel door heel even stil te zitten.  Zit je op een bepaald moment vast in een vraag, of dat nu persoonlijk of professioneel is, dan gaan we samen op weg om daar helderheid te krijgen.  Via verschillende invalshoeken zorgen we voor een ruimer perspectief, zoeken we naar mentale en emotionele hindernissen en maken we voor jou de weg vrij om keuzes te maken die je op langere termijn dienen.  Coaching is een partnership.  Een creatief proces waarbij we samen de dingen in vraag durven stellen en dat je inspireert om het maximum uit je persoonlijke en professionele potentieel te halen.  Het zorgt voor:

Perceptieverruiming - je krijgt een helder beeld van nieuwe mogelijkheden die ook voor meer keuzes zorgen,  niks is zwart-wit.

Verandering - je leert stap voor stap nieuwe gewoontes en vaardigheden aan die je helpen om je doel te bereiken.

Veerkracht - je kunt beter relativeren, omgaan met de, soms harde, realiteit van alledag en flexibeler met veranderingen omgaan.

Zelfvertrouwen - je leert jezelf beter kennen en krijgt besef van je kwaliteiten en troeven, want die héb je.

Zelfkennis - je wordt je bewust van wat écht belangrijk is voor jou, wat het zoveel makkelijker maakt om je doelen te bereiken.

Doelgerichtheid - je maximaliseert je potentieel en verbetert je werkprestaties in, voor jou, relevante domeinen.

Positiviteit - je wordt zelfbewuster en krijgt handvaten om communicatievaardigheden, relaties en life-work balance te verbeteren.  Zo sta je vanzelf positiever in het leven.

Met een ICF-gecertificeerd coach ben je zeker van een wereldwijd erkende coachkwalificatie. Een ICF-gecertificeerd coach:

- kreeg een professionele training in een programma, specifiek ontworpen om coachingvaardigheden aan te leren, in overeenstemming met de ICF Core Competencies en Code of Ethics

- toonde via supervisies, mondelinge en schriftelijke examens aan een diepgaand begrip te hebben van het inzetten van door het ICF opgelegde coachingcompetenties

- werd zelf uitgebreid begeleid via coaching en mentoring

- blijft zich continu bijscholen om de eigen coaching toolbox te verruimen

- heeft heel wat uren praktijkervaring

- is verplicht om de behaalde accreditatie elke drie jaar te hernieuwen

Wanneer zet jij de eerste stap?  Meer info op mycouch.coach

Contactgegevens

Adres
Putsesteenweg 289a 2820 Bonheiden
Tel.
0495/77.35.51
E-mail
natacha@mycouch.coach
Website
www.mycouch.coach

Contactpersoon

Natacha Ciezkowski