LICHT ANDERS

Licht anders is een bedrijf gespecialiseerd in handel en advies van verlichting.

 

Hoewel we het volledige verlichtingsgamma aanbieden richten we ons voornamelijk op LED verlichting. Niet verwonderlijk als je de voordelen van deze lichtbron op een rijtje zet:

 • Minder warmte: LED lampen worden niet warm, dus geen verbrande vingers meer.
 • Milieuvriendelijk: bij de productie van LED lampen worden geen schadelijke stoffen gebruikt.
 • Duurzaam: LED lampen gaan tot wel 50.000 branduren mee.
 • Energiezuinig: LED lampen verbruiken tot 90% minder stroom dan gloeilampen, 70 % minder dan halogeen, 50 % minder dan TL en spaarlampen.
 • Geen opwarmtijd: in tegenstelling tot bijvoorbeeld spaarlampen is de LED lamp onmiddellijk op volle sterkte.
 • Onderhoudsvrij: u hoeft de komende jaren uw lampen niet meer te vervangen, dus ook geen stock van vervangende lampen en ritjes van en naar de winkel.
 • Retrofit: LED lampen en spots passen in uw huidige armatuur, u hoeft dus niets aan te passen.


  Voor diegenen die LED als een relatief nieuw product beschouwen, is het nog steeds zeer moeilijk om van de eerste keer een juiste keuze te maken. Eens gekocht valt het resultaat soms tegen omdat, ondanks de aanwijzingen op de verpakking, niet de juiste lichtsterkte of -kleur bereikt wordt. Onjuiste of onduidelijke informatie creëren verwachtingen die niet altijd worden waargemaakt. Producenten jongleren met levensduur, lichtstroom, kleurtemperatuur en energiebesparing waardoor je snel de weg kwijt geraakt.Concreet komt Licht Anders naar je toe en testen we verschillende ledlampen. Zo zie je welke lichtsterkte of –kleur je het meest bevalt en maak je van de eerste keer de juiste keuze. We leveren dan ook maatwerk naar ieders wensen en budget. Onze sterkte is het vervangen van de lampen in de bestaande armaturen: re-lamping. We brengen de huidige verbruikskost in kaart en berekenen de terugverdientijd bij een omschakeling naar LED. Voor wie toch nog naar iets lichtjes anders op zoek is, bieden we bijhorende armaturen en desgewenst ook een uitgebreide lichtstudie en –advies aan. We doen dit zowel voor particulieren als voor bedrijven, scholen en overheidsinstellingen.Licht Anders is 100% neutraal en niet merkgebonden. Door te variëren met kwalitatieve leveranciers garanderen we te allen tijde de meest up-to-date en energie-efficiënte producten tegen prijzen die scherper zijn dan die van de courante elektrozaken en webshops.Heb je een hoge energiefactuur, is je verlichting aan vernieuwing toe, zit je in een bouw of verbouwing of wil je genieten van een aangename buitenverlichting, stuur ons dan vlug een mailtje.
  Of het nu over 1 of 1.000 lampen gaat, wij helpen je altijd met evenveel plezier verder!

Contactgegevens

Adres
Boeimeerstraat 61 2820 Bonheiden
Tel.
0476 41 34 67
GSM
0476413467
E-mail
tom@lichtanders.be
Website
www.lichtanders.be

Contactpersoon

Verheyden Tom