DIVERZE : AUDIOVISUAL PARTNER IN EVENTS - CONCERTS - EXPO - INSTALL.

DiverZe : Audiovisual Partner in Events - Concerts - Expo - Install.

U kent ons misschien nog wel als The Z Crew? Geen nood. De naam is dan wel veranderd; onze service, kwaliteit en engagement is nog steeds hetzelfde gebleven.

DiverZe geeft volledige technische ondersteuning voor élk business-event: presentatie, seminarie, conferentie, bedrijfsfeest of beursstand.
We luisteren aandachtig naar uw vragen en zorgen dat de invulling van uw event stijlvol en tot in de puntjes verzorgd verloopt.

Ook Concerten en festivals worden door DiverZe optimaal technisch ondersteund. We beschikken over een zeer uitgebreid apparatuur-gamma en kunnen zo alles leveren voor geluid, licht en projectie. Dankzij jarenlange ervaring, zorgen onze techniekers voor een aangename en creatieve samenwerking met artiest én organisatie.

Partculieren en verenigingen die op zoek zijn naar technische ondersteuning voor een feest, huwelijk of fuif zijn ook bij DiverZe aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle muziekinstallatie of belichting in zaak? De verkoop en installatie van de betere geluids-, licht- en videoinstallaties is eveneens een specialiteit van DiverZe.

Wij volgen ook hier volledig de filosofie van maatwerk en gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag

Contactgegevens

Adres
Putsesteenweg 156 2820 Bonheiden
GSM
0495/60.58.36
E-mail
info@diverze.be
Website
www.diverze.be

Contactpersoon

Zwarts Wim