Je hebt gezocht op
Alle filters verwijderen
- Verberg langlopende reeksen Verwijder filter
- Cursus of workshop Verwijder filter
- Volgende 7 dagen Verwijder filter
-
Workshop BAKKEN; brioche of paasbrood
Hij kondigt de lente aan: daar is de (paas)haas ! Briochebrood kan je bakken in talloze vormen, maar de basis blijft hetzelfde, een luchtige traktatie met een zachte en verfijnde smaak, gemaakt met bloem, boter, melk, suiker, zout, gist en eieren. Tijdens de workshop briochebrood maken we met 1 deeg 3 vormen briochebrood. Heerlijk, zelfs zonder ...Shelter buiten.gewoonzaterdag 30 maartza30mrt -
Workshop BAKKEN; brioche of paasbrood
Hij kondigt de lente aan: daar is de (paas)haas ! Briochebrood kan je bakken in talloze vormen, maar de basis blijft hetzelfde, een luchtige traktatie met een zachte en verfijnde smaak, gemaakt met bloem, boter, melk, suiker, zout, gist en eieren. Tijdens de workshop briochebrood maken we met 1 deeg 3 vormen briochebrood. Heerlijk, zelfs zonder ...Shelter buiten.gewoonzaterdag 30 maartza30mrt