OUDERTRAINING POSITIEF DENKEN!

OUDERTRAINING POSITIEF DENKEN!

Wat?
Maakt jouw kind zich ook snel zorgen? Bekijkt hij (of zij uiteraard) de wereld door een zwarte bril? Piekert hij veel en slaapt hij daardoor slecht? Of worden de kleinste dingen uitvergroot tot een onoverkomelijke ramp? Dan is deze oudertraining iets voor jou!

Waarom positief denken?
De voordelen van positief denken zijn inmiddels in vele onderzoeken beschreven. Kinderen die positief denken zijn gelukkiger en hebben meer vrienden. Ze worden minder gepest en presteren beter op school. Als je in staat bent om positief te denken, leg je de basis voor een goed zelfbeeld. Een kind dat goed leert omgaan met tegenslag, zal zich ook in zijn latere leven gelukkiger voelen.

Hoe?
In deze basistraining 'positief denken' bespreken we in een kleine groep hoe je als ouder je kind kunt leren anders om te gaan met zijn emoties. We zoeken hoe je negatieve gedachten kunt helpen omvormen tot positieve, helpende gedachten. En we bekijken samen hoe je je kind kunt leren meer oplossingsgericht in het leven te staan. Het programma is gebaseerd op de wetenschappelijke onderzochte en bewezen effectieve training 'Eigen baas over je gedachten! Leer positief denken'.

Voor wie?
Ouders van kinderen in het vierde, vijfde of zesde leerjaar

Door wie?
Wendy de Pree, ontwikkelingspsycholoog en gedragstherapeut

Wanneer?
Drie woensdagvoormiddagen: 9 mei, 30 mei en 13 juni 2018, telkens van 9u30 -11u30

Waar?
Praktijk Leer Positief Denken! Psychotherapie voor kinderen en jongeren, Dijleweg 29, 2820 Rijmenam

Bijdrage:
€200 euro pp of per ouderpaar €300

Info en inschrijving:
info@leerpositiefdenken.be

Bij inschrijving ontvang je een vragenlijst waarmee er wordt gekeken of deze cursus goed aansluit bij je vragen. Indien nodig wordt er een alternatief traject geadviseerd.

De inschrijving is definitief na bevestiging door 'Leer Positief Denken!' én na betaling van het volledige inschrijvingsgeld op BE15-4326-1867-4130.
Annuleren kan tot 14 dagen voor aanvang van de cursus. Indien later geannuleerd, wordt de helft van het inschrijvingsgeld terugbetaald.
Bij onvoldoende inschrijvingen kan de cursus geannuleerd worden of verschoven naar een latere datum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 200,00
Basistarief: 200,00 €

Waar

Leer Positief Denken! Praktijk voor Psychotherapie

Organisatie

Leer Positief Denken!

Filter op categorie