BONTE HOND - AaiPet (2,5+) (uitverkocht!) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In 'AaiPet' beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.

Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken? Maakt de iPad de wereld kleiner of juist groter?

'AaiPet' is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. Gespeeld door twee stoere acteurs en een stapel iPads. De voorstelling werd in Nederland bekroond met de “Zilveren Krekel 2015” voor Meest Indrukwekkende Jeugdproductie.

Geschikt voor jong en oud vanaf 2,5 jaar.

Uit de pers:
“De beweeglijke acteurs goochelen virtuoos met wat echt is en illusie, zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. Daarbij is hun mimiek verbluffend, en met hun aan slapstick grenzende dansjes en achtervolgingen pakken ze zowel kinderen als ouder moeiteloos in.” (Het Parool)

EXTRA:
Na afloop van de voorstelling volgt nog een korte interactieve workshop, waarbij iedereen een AaiPet-stickervel krijgt met daarop 9 apps. De acteurs geven daarmee een productdemonstratie, ze leggen uit wat de apps betekenen en hoe je je ouder, broer/zusje of vriend kan veranderen in een levende iPad. Na de uitleg kunnen de kinderen er dan zelf mee aan de slag!

Spel: Dionisio Matias, Michiel Blankwaardt, Sacha Muller en/of Erwin Boschmans (in wisselende duo-combinaties)
Regie: Rene´ Geerlings
iPadregie: Bram de Goeij

www.bontehond.net

Ongenummerde zitplaatsen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Reductie: 9,00 €; -12j: 6,00 €

Waar

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Organisatie

Gemeenschapscentrum 't Blikveld

Filter op categorie